Eyemotions

Motions captured by the eye

Bart Werbrouck

with one comment

Reeds 24 jaar (°1985) loop ik rond op deze plaats die we onze aarde noemen. Sinds vorig jaar loop ik rond met een digitale spiegelreflexcamera die ondertussen weer voorbijgestreefd is en dus bij de oudere toestellen hoort. Veel te snelle technologie, soit! Vorig jaar ben ik dan ook begonnen met een opleiding fotografie in Karel de Grote Hogeschool om toch iets bij te leren over fotografie. Nu anderhalf jaar later weet ik al iets meer, maar ik merk toch dat je het meeste zelf moet uitpluizen en al doende leer je natuurlijk ook altijd bij. De richting die ik wil uitgaan is nog totaal onbekend. Wat me tot hiertoe het meeste aanspreekt staat ook op de blog, straatfotografie en concertfotografie! Dingen die je nog kan verwachten in de toekomst zijn: Actualiteit en Reportage.

Straatfotografie: Het is leuk om de dingen die voor u oog afspelen ook vast te leggen en in een straat kunnen er soms toevallige dingen gebeuren die je dan kan vastleggen.

Concerfotografie: Ik hou enorm veel van muziek en ben hierin ook enorm open-minded. Elke week leer ik weer een paar nieuwe dingen kennen, van oldies tot nieuwe muziek. Daarnaast ben ik ook een beetje actief bezig met muziek. Ik geniet enorm van concerten en festivals. Daaruit één van de dingen die ik graag zou doen: een festival-reportage maken.

Contact:
Voor opdrachten of uitdagingen mag je me contacteren op:
bartwerbrouck@gmail.com

Written by eyemotions

februari 1, 2009 bij 9:51 am

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dankjewel voor je steeds lovende commentaren op mijn foto’s. Jullie beelden mogen er zeker ook zijn! Lang leve de fotografie!

    Saartje Van de Steene

    april 6, 2009 at 9:11 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: