Eyemotions

Motions captured by the eye

Beardless Immigrants

with 7 comments

Eyemotions – Bart Werbrouck

Sinds deze zomer terug meer actief bezig met muziek, maar nog altijd niet zoals het zou moeten zijn. Ik was aan het twijfelen om terug naar de muziekschool te gaan, maar met volgend jaar een stage en een eindwerk leek me dat geen goed plan en heb ik die plannen nog een jaartje opzij geschoven. Nadat onze vorige band BaseTune is gestopt, was het wat stilletjes, maar de gitarist bleef niet stil zitten en besloot om verder muziek te maken en of ik zin had om erbij te bassen. Natuurlijk had ik daar zin in, anders gebeurt er toch niet zoveel mee. Na een zoektocht naar een drummer hebben we ondertussen een kleine setlist van enkele nummers, waaronder er 2 kleine samples te beluisteren zijn op onze nieuwe myspace. De naam van de band is gewijzigd van Any Good Idea naar Beardless Immigrants omdat de bandnaam nog niet vaststond en Beardless Immigrants gewoon kort en krachtig is en daarnaast ook leuk en grappig klinkt, zeker als je beseft dat we een multiculturele band zijn. En om het even op te vullen nog een voorlopig sfeerfoto’tje om niets kaal te laten. Commentaar is meer dan welkom! PS: Kom gerust naar onze eerste concerten op 22 en 23 december! Altijd welkom op de kerstmarkt van Berchem (Kerstmarkt voor Studio Brussels “Music for Life”)

Written by eyemotions

december 7, 2009 bij 5:55 pm

7 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Beide foto’s zijn heel speciaal. De vogels begrijp ik direct als immigranten, hoewel het misschien meer seizoensarbeiders zijn misschien šŸ™‚
  De tweede foto vind ik veel knapper van compositie en kleur. Maar ik weet echt niet welke immigranten dat zijn.

  Caro

  december 20, 2009 at 11:14 pm

 2. tof beeldmateriaal! Ik hou vooral van de vogels šŸ™‚

  MJ

  december 21, 2009 at 7:54 pm

 3. wat zijn die vreemde rozige dingen op de grond?

  ysabje

  december 21, 2009 at 11:45 pm

 4. Bedankt! Het zijn eigenlijk 2 toevallige beelden ontstaan door het rondlopen en kijken naar normale dingen die alledaags plaatsvinden, maar niet altijd aandacht krijgen. Misschien past het eerste beeld het beste bij de naam. Het 2de beeld vind ik, nu ik er zelf naar kijk, wel een ok beeld, maar misschien een beetje weinig zeggend en iets te arty-farty achtig. Het zijn gewoon van die silicoonachtige dingen die gedroogd zijn in een ruimte waar ze aan het renoveren waren.

  Bart Werbrouck

  december 24, 2009 at 2:27 pm

 5. Aan jullie allen een gelukkig nieuwjaar !

  MJ

  januari 1, 2010 at 10:29 am

 6. Chill muziekske!
  & goeie naam ook

  Raf.

  januari 21, 2010 at 2:12 pm

 7. die vogelplaat vind ik echt waar fan-tas-tisch!

  SadRebel

  januari 22, 2010 at 10:46 am


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: